Ontdek de Magie van Muziek met de Instrumentenverhuur Van Muziekhandel Markey

Bent u gepassioneerd door muziek, maar nog niet klaar om de investering te maken in uw eigen instrument? Bij Muziekhandel Markey bieden wij een zorgeloze en flexibele verhuuroptie die u toelaat om uw muzikale reis te beginnen of voort te zetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de hoge bedragen van een aankoop.

Zodra u besluit uw muzikale avontuur met ons te beginnen, nodigen wij u uit in onze winkel om samen de huurovereenkomst op te stellen. Breng alstublieft een geldig legitimatiebewijs mee; we nemen de overeenkomst stap voor stap met u door. U betaalt voor de eerste 10 maanden en de waarborg, waarna het podium aan u is.

Aan het einde van uw huurperiode, brengen we u op de hoogte met de optie om uw contract te verlengen voor nog een jaar van muzikaal plezier, of als u dat wenst, het contract te beëindigen. En mocht u gedurende uw reis verliefd worden op het spelen, bieden we een exclusieve korting van 5% op de aankoop van een nieuw instrument als blijk van onze waardering. Deze korting is uniek voor u als huurder, en is niet cumuleerbaar met andere lopende promoties of kortingen.

Meer dan Gewoon een Huurcontract

Bij Muziekhandel Markey zorgen we ervoor dat uw speelervaring zo aangenaam en zorgeloos mogelijk is door:

    Elk houtblaasinstrument te voorzien van de benodigde accessoires (zoals wissers) voor een gemakkelijke reiniging na elke speelbeurt.
    Onze klarinetten en saxofoons uit te rusten met kwaliteitsvolle mondstukken van Vandoren of Selmer, om ervoor te zorgen dat elke noot zingt.
    Een jaarlijks onderhoud in te sluiten binnen uw huurovereenkomst, zodat uw instrument altijd in topconditie is.
    Normale slijtagekosten op ons te nemen, zodat u niet voor onverwachte uitgaven komt te staan.

Wacht Niet Te Lang…

Onthoud wel, onze verzameling van huurinstrumenten is beperkt. Vroege reservering is sterk aanbevolen om ervoor te zorgen dat u het instrument van uw dromen niet misloopt.

In Muziekhandel Markey geloven we in de kracht van muziek en de vreugde die het in het leven brengt. Wij staan klaar om u te ondersteunen in elke stap van uw muzikale reis. Laat de huurservice van Muziekhandel Markey uw toegangsticket zijn tot de wereld van muziek.

Wacht niet langer, uw muzikale avontuur begint hier, bij ons.

Prijzen

InstrumentHuur voor 10 MaandenWaarborg
bes-klarinet180 EUR60 EUR
clarineo100 EUR40 EUR
dwarsfluit180 EUR60 EUR
kinderdwarsfluit180 EUR60 EUR
altsaxofoon260 EUR100 EUR
kindersaxofoon260 EUR100 EUR
kinderhoorn (F)200 EUR80 EUR

Bekijk hier een voorbeeld van het huurcontract